Puppura-Antiikki

Voit kysyä esineestä lisätietoa, tilata sen tai jättää oman tarjouksen yhteydenottolomakkeella. Yhteydenottoihin pyritään vastaamaan mahdollisimman nopeasti. Jos esineestä tulee kaksi tilausta, ensin ehtinyt on etusijalla. Maksun voi suorittaa käteisellä noudettaessa, Mobile Pay: n kautta tai tilisiirrolla. Loppusummaan lisätään toimituskulut.

Purppura-antiikki on:
* Ensisijaisesti kotimaisen design-lasin ja käyttölasin osto- ja myyntiliike.
* Kiinnostus Arabian ja Kupittaan tehtaiden tuotannon ja muun kotimaiseen puoliantiikin ostoon on toissijainen, mutta tarjota saa. Tästä syystä myynnissä hyvin rajoitetusti näitä esineitä.

Yrityksemme myymälä sijaitsee Riihimäellä, Hämeenaukio 4:ssä. Liike avoinna arkisin 8.00-15.30 ja aina voi sopia muunkin ajankohdan viikonloput mukaan lukien. Olet tervetullut kivijalkaliikkeeseeni tutustumaan tarjolla olevaan esineistöön. Huomaa kesän ajan aukioloajat: perjantaisin liike suljettu 31.5. – 30.8.2024

HUOM: Liike suljettu 12.7. – 28.7.

Riihimäen Lasin arvostettuja, YRJÖ – ja JUHANA – lasiston eri pikareita runsaasti tarjolla.

Erkkitapio Siiroisen mustan puhuvaa (tummansininen) SESI– astiastoa myös runsaasti musta-valkoisten keittiöiden kattauksiin!

Jos sinulla on jotain kysyttävää, tai haluat myydä Purppura-Antiikille kotisi esineistöä, älä epäile ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella.

Olemme myös Facebookissa, käy tykkäämässä!

https://www.facebook.com/purppuraantiikki

You can also take contact in English or Russian. We have also delivered products to Germany, Netherlands, Canada etc. If you have any questions don’t hesitate to contact us.

Näyteikkuna

Uusimmat artikkelit